Donderdag 23 maart, dialezing: Ruurd Jelle van der Leij: Vogels van Stellingwerf en Polen

De kennis van vogels die ik van kinds af aan heb opgedaan gebruik ik om beelden te maken
waarin met name gedrag en biotoop waarin een vogel leeft fraai naar voren komen.
In de periode 2008-2012 heb ik op die wijze bijna 200 verschillende soorten gefotografeerd om
zo het Stellingwarver Voegelboek te kunnen publiceren.

Over de totstandkoming van de beelden voor het Stellingwarver Voegelboek en de streeksoorten zal ik vanavond een mooi verhaal vertellen. Daarnaast neem ik u mee naar het Poolse platteland waar Grauwe gors, Draaihals, Kraanvogel en Grauwe klauwier nog altijd de meest voorkomende soorten zijn.

Lees meer …

Waar: Natuurcentrum de Schaapskooi, Overboeicop 15, Schoonrewoerd
Aanvang: 20.00 uur

Comments are closed.