Expositie Jacqueline Wammes-Beringen

Vanaf 5 juli 2023 exposeert Jacqueline Wammes-Beringen in De Schaapskooi.

Hier is haar introductie:

Ik ben geboren in Utrecht, maar opgegroeid in Tiel. Al vroeg was mijn interesse gewekt voor tekenen en schilderen. De eerste tekenlessen heb ik van mijn vader gehad, de Deilse kunstenaar Hans Beringen. Later ben ik mij verder gaan bekwamen in tekenen en schilderen door zelfstudie en het volgen van cursussen.
In het begin van dit millennium heb ik een psychose gehad waardoor ik het tekenen en schilderen weer opnieuw moest gaan leren en ontdekken. Nog zeker geen Rembrandt of Van Gogh, maar ik teken en schilder met veel plezier, wat minstens zo belangrijk is.
Ik word geïnspireerd door alledaagse dingen, dieren en planten en heb daardoor een grote variatie in onderwerpen, maar vaak wel vrolijk en kleurrijk. Samen met mijn vader heb ik ook diverse kunstprojecten gedaan zoals o.a. tekenlessen op basisscholen, workshops aan ouderen, muurschilderingen, het maken van een decor voor een musical, etc.
Ik hoop u hiermee wat meer inzicht te hebben gegeven in mijzelf en mijn werk. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Hartelijke groeten van Jacqueline Wammes-Beringen.

Tel. 06 – 288 59 019

Vanaf 5 juli Jacqueline Beringen in De Schaapskooi