Foto’s Symposium

 

Op vrijdag 13 mei werd ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan een symposium gehouden met als titel:
“Symposium ‘Verbinding’, Natuur, cultuurhistorie en landschap van de Vijfheerenlanden – 50 jaar Natuur- en Vogelwacht”
Astrid Kant hield een lezing over haar Grutto´s, Chris Will over de Diefdijklinie en voorzitter Dick Kerkhof over Landschap, flora en vegetatie van de Vijfheerenlanden.

Locale politici uit de drie gemeenten van de Vijfheerenlanden (Leerdam, Zederik, Vianen) waren uitgenodigd om hun ambities voor natuur en landschap in de toekomstige gemeente Vijfheerenlanden uit de doeken te doen.

Bovendien waaren de burgemeesters van deze drie gemeenten aanwezig. Ieder van hen maakte van deze gelegenheid gebruik om een inwoner uit eigen gemeente die zich verdienstelijk had gemaakt voor onze vereniging te decoreren met het lidmaatschap van de Orde van Oranje Nassau. Onderscheiden werden: Sonja van Baren, Piet Solleveld en Ruth van Bruggen.

Na afloop was er een borrel.

Onze huisfotograaf en medeoprichter van onze vereniging Gerrit Zijderveld heeft onderstaande foto’s van dit samenzijn gemaakt.
Waarvoor hartelijk dank.

De foto’s zijn op verschillende manieren te bekijken.
Als u bovenaan op [Miniaturen Tonen] klikt krijgt u een overzicht.
In dat overzicht kunt u weer op een afbeelding klikken, die krijgt u in vol formaat te zien en vervolgens kunt u daar vandaan heen en terug bladeren door de cursor op de zijkanten te plaatsen.