Public Relations

 

Algemeen
De werkgroep Public Relations wil de activiteiten, die onze vereniging organiseert om onze doelen te bereiken, breed onder de aandacht brengen. We hopen naast algemene belangstelling ook mensen te bereiken die als lid van de vereniging onze doelen willen ondersteunen. Zie ons jaarverslag
Natuur is natuurlijk een heel weids begrip. Daarom heeft onze vereniging werkgroepen met mensen die zich op één aspect van de natuur gespecialiseerd hebben. We zoeken actieve leden met dezelfde specialisatie die zo’n werkgroep kunnen versterken en leden die meer daarover willen leren.

Public Relations
De werkgroep Public Relations is de eerst verantwoordelijke voor een aantal zaken waarbij we de hele vereniging vertegenwoordigen. Daarnaast nemen de werkgroepen zelfstandig allerlei initiatieven op hun gebied.

Gemeenschappelijke activiteiten zijn:

Markten
De werkgroep Public Relations zoekt zelf leden die ons willen helpen bij het plannen maken, moderniseren, inrichten en bemannen van kramen. We promoten daarmee de vereniging op opendagen, jaarmarkten en andere festiviteiten. Mensen, die zomaar een uurtje vrijblijvend, de bemanning van een marktkraam willen versterken zijn ook van harte welkom. Een e-mailtje naar D. Kerkhof  is voldoende.

 

Een voorbeeld staat hieronder

De Natuur en Vogelwacht de Vijfheerenlanden deelt een vlucht regenwulpen uit in de Bibliotheek te Vianen

klik op de foto’s voor vergroten

wulpen1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bibliotheek nederland leest

 

In de loop van het jaar willen we op het gebied van markten het volgende realiseren:

Woensdag 13 t/m 16 mei 2015 fietsvierdaagse Hoornaar  en drie dagen wandelen op één van de dagen kraam Natuur- en Vogelwacht Vijfheerenlanden

Zaterdag 4 juli 2015 Jaarmarkt Meerkerk  kraam Natuur- en Vogelwacht Vijfheerenlanden

Zaterdag 1 augustus 2015 Jaarmarkt Noordeloos  kraam Natuur- en Vogelwacht Vijfheerenlanden

Woensdag 7 oktober 2015 Paardenmarkt Vianen kraam Natuur- en Vogelwacht Vijfheerenlanden

 

Public Relations Website

Uitgaanspunt is dat het vullen van de website een verantwoordelijkheid is van alle werkgroepen en leden. De hoofdverantwoordelijkheid ligt bij de werkgroep Public Relations. Die houdt de pagina’s agenda en actueel  up-to-date. Daarnaast worden plannen gesmeed voor  aandacht trekkende invullingen van de website.
Denk hier bijvoorbeeld aan acties zoals de live opnamen van het ooievaarsnest bij onze schaapskooi

Public Relations Posters

Voor bepaalde activiteiten kunnen posters worden gemaakt. Hiervoor zijn de werkgroepen zelf verantwoordelijk. Voor grote bijeenkomsten zoals dit jaar naar verwachting Het Lentefeest en De Sapdag is de werkgroep Public Relations  eerste verantwoordelijke voor het bedenken, (laten) maken en verspreiden van de gemeenschappelijke posters.

 

Meer informatie? klik —> Webmaster@natuurcentrum.nlimages