Beheer

Bar en streekproducten (foto Cees Gielis)

Bar en streekproducten (foto Cees Gielis)


 

Eerlijke streekproducten ook als kerstgeschenk.

Naast onze wijd en zijd bekende hoogstamfruitsappen verkopen wij in “ De Schaapskooi” nog meer regionale streekproducten,  ik zal er enkele noemen.

Van “ DE VERGETEN SMAAK” uit Gorinchem hebben we een heerlijke boerenadvocaat, maar ook een kleurrijke koekjesmix in een mooie glazen verpakking.

Van “KAVEl 55” uit Herwijnen hebben we een heerlijke appelperenstroop welke wordt gemaakt van biologisch hoogstamfruit. Wij leveren onbespoten fruit aan de stroopkokerij waar deze wordt bereid.

Van onze  “EIGEN IMKER”  uit Schoonrewoerd verkopen wij enkele honingsoorten, vooral de najaarshoning welke in de Biesbosch wordt gewonnen in de periode dat daar massaal de Reuze Springbalsemien bloeit,  is geliefd.

Daarnaast hebben we Honingkruidenwijnen van “AMBROSIA”. Deze smaakvolle wijnen worden in Nederland gebotteld na verrijkt te zijn met honing, allerlei kruiden en propolis.

Van “VAN WOERKUM” uit de Betuwe hebben we nog een viertal heerlijke confituren. Deze zijn verpakt in fraaie weckpotjes en ook zeer geschikt als cadeautje.

Dit alles is per stuk te koop;  maar onze sappen ook in dozen van 8. Dit laatste geeft voordeel.
Hierbij hebben we enkele geschenkverpakkingen, zoals wat verschillende mandjes en een fraaie vensterdoos met fruitopdruk. Met al deze producten kunt u zelf een persoonlijk geschenk samenstellen als u eens iemand wilt verrassen. We hebben enkele voorbeelden voor u staan.

Verleden jaar verzorgden wij voor Erfgoedhuis Zuid Holland, Landschapsbeheer Zuid-Holland en het Zuid Hollands Landschap naar volle tevredenheid een groot aantal kerstpakketten. Ook leverden wij wat kleinere aantallen aan mensen of bedrijven, om als relatiegeschenk weg te geven. In verband met de komende feestdagen is ook dit jaar ons assortiment vanaf oktober tijdelijk uitgebreid met een aantal streekproducten.

Hierbij kunt u denken aan de volgende heerlijkheden.
Geitenkaas en fetá uit Hoogblokland, Babyboerenkaas uit Schoonrewoerd, hierbij eventueel kaasmosterd van Jan Bax, Notenport uit Leerbroek, gestoofde Gieser Wildeman in mooie glazen pot uit regio Leerdam. Maar ook echte Heukelumse krakelingen of heerlijke droge worsten van een veehouder uit de regio die zijn eigen vee laat verwerken.
Let wel, sommige van deze producten worden op bestelling gemaakt en dan alleen in wat grotere hoeveelheden, ook geldt voor bijvoorbeeld kaas, een rijpingsperiode.

Op onze open dag zullen er wat voorbeeldpakketten te zien zijn, maar u kunt ook zelf ideeën
aandragen of een fraaie verpakking door ons laten vullen. Mensen die zelf hun geschenken samenstellen vinden bij ons wellicht nog een leuke aanvulling.

Wij zien u graag op onze open dag, spreek ons gerust aan als u informatie wilt.images

Contact:  A.N. Versluis